Kaspersky VPN:n yleiskatsaus

Kaspersky VPN Secure Connection (jäljempänä Kaspersky VPN) piilottaa todellisen sijaintisi ja salaa Mac-laitteesi lähettämät ja vastaanottamat tiedot. Voit asentaa Kaspersky VPN:n pöytätietokoneisiin, kannettaviin sekä mobiililaitteisiin joissa on Microsoft® Windows®, macOS, Android™, tai iOS™. Voit käyttää Kaspersky VPN:ää erityyppisiin verkkoyhteyksiin, kuten Wi-Fi, paikalliset internet-yhteydet ja USB-modeemiyhteydet.

Huomaa: Saat lisätietoja sovelluksen nykyisen ja aikaisempien versioiden toiminnoista ja parannuksista App Storessa.

Älä luovu yksityisyydestäsi internetissä

Julkiset Wi-Fi-verkot voivat olla heikosti suojattuja. Niissä voidaan käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa. Kaspersky VPN muodostaa salatun ja suojatun yhteyden verkkosivustoihin, joilla vierailet, jotta hakkerit eivät voi siepata salattua tietoasi.

Valitse optimaalinen reitti verkkosivustoihin, joilla vierailet

Kun käytät Kaspersky VPN:ää, voit valita VPN-palvelimen ja näkyä internetissä toisesta maasta tulevana käyttäjänä. Voit myös katsella sisältöä alueellisista rajoituksista huolimatta.

Anna Kaspersky VPN:n suojata automaattisesti suojaamattomat yhteydet

Voit asettaa sovelluksen ottamaan VPN:n käyttöön automaattisesti, kun yhdistät suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon.

Anna Kaspersky VPN:n suojata automaattisesti yhteytesi

Voit asettaa sovelluksen ottamaan VPN:n käyttöön automaattisesti, kun Macisi käynnistyy.

Tietojen suojaaminen, jos suojattu yhteys katkeaa

Hätäpysäyttimen avulla voit määrittää, että sovellus katkaisee Internet-yhteyden automaattisesti, jos VPN-yhteys katkeaa.

Katso myös

VPN-palvelimen valinta

Suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon muodostetun yhteyden suojaaminen

Aktivoi VPN-yhteys

Tietojen suojaaminen, jos suojattu yhteys katkeaa